SİVAS / YILDIZELİ - Yıldızeli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

Okulumuza ait Hedef  YKS 2024 Tanıtım Afişi Hazırlanarak okulumuz da uygun yerlere asılarak öğrencilerimize ulaştırldı.

Ekm

Eğitimde Tek Yürek Projesi kapsamında kardeş okulumuz Şehit Halit Gülser kız AİHL ile DYK planlarımız yapılmıştır.Ayrıca DYK da yer alan öğretmenlerimiz iletişime geçmiş olup çalışmalarını aynı plan üzerinden koordineli bir şekilde yürüteceklerdir.

Ekm

Eğitimde Tek yürek projesi kapsamında kardeş okul Şehit Halit Gülser Kız AİHL İle motivasyon ve verimli ders çalışma konulu broşür iki okulda da eş zamanlı olarak öğrencilerle paylaşılmıştır.

Ekm

Yıldızeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü koordinesinde Bakanlığımızın gerçekleştirdiği Hafızlık projesi kapsamında Hafızlığını bitiren ve belgelerini alan öğrencilere Diyanet İşleri Başkan yardımcısı Doc. Dr. Burhan İşleyenin katılımlarıyla İcazet töreni yapılmış ve belgeleri verilmiştir.

Ekm

Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında Sivas Bilim ve Teknoloji üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Emre Biçer tarafından öğrencilerimize Enerji depolama sistemleri ve Günlük hayatımızda kullanımı konusunda söyleşi gerçekleştirildi. Değerli Emre BİÇER hocamıza bu Faydalı ve dikkat çekici sunumlarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yapılan  Hedef 2024 projesi için okul koordinatörümüz Halime SALMAN tarafından  öğretmenlere yönelik  Bilgilendirme toplantısı yapıldı.

HEDEF PROJESİ TANITIM VELİ  TOPLANTISI

HACİVAT KARAGÖZ GÖLGE OYUNU