SİVAS / YILDIZELİ - Yıldızeli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

2023-2024 Eğitim Ögretim yılı II.donemi Tüm Eğitim camiasına ve okulumuza Hayırlı olsun .Şube müdürümüz Bahattin Özdemir ve Okul Müdürümüz Ziya Kaya yeni dönemin ilk gününde okulumuzda Bayrak törenine katıldılar Daha sonra 8. Ve 12. Sınıf öğrencilerini ziyaret ederek yeni dönemin ülkemize ve okulumuza hayırlı olması temennisinde bulundular.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında  Öğrencilerimiz Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nurhan Kuzucu Eşiliğinde Sözcük Hazinem etkinliğini gerçekleştirdi.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Geleneksel  ve unutulmaya yüz tutmuş Çocuk Oyunlarının yaşatılması adına okulumuz öğrencileriyle okul bahçesinde uçurtma uçurduk. Unutmayalım ki Lauren Bacall'ın da dediği gibi ''Hayal gücü uçabilen en yüksek uçurtmadır''.

Ara

Hedef 2024 projesi kariyer günleri kapsamında ilçemizde görev yapan İlçe Emniyet müdürlüğünde görev yapan polis memurları tarafından bilgilendirme semineri düzenlenmiştir.Okulumuza gelerek öğrencilerimizin polislik mesleği ile ilgili merak ettikleri soruları cevaplayan polis memurlarımiza çok tşk ederiz .

Ara

HEDEF 2024 Projesi kapsamında kariyer yolculuğum Mezun öğrenci buluşmaları 29/12/2023 tarihinde gerçekleştirilecektir.Katılım gösteren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

2023-2024 Eğitim öğretim yılına ait Hedef 2024 YKS sınav takvimiz hazırlanmıştır.

Ara

Yıldızeli Kız Anadolu İmam Hatip lisesi tarafından  Hedef ve Çedes projeleri kapsaminda Filistin ve Gazze halkına yardım kermesi düzenlendi .Kermeste emeği geçen okul idarecilerimize ögretmenlerimize ögrencilerimize ve Değerli velilerimize çok teşekkür ederiz.Kermes davetimize katılım gösteren başta sayın Kaymakamımız  Altay KARADAĞ ve Değerli eşine  tüm kurum Amirlerimize sonsuz teşekkür ederiz Rabbim birliğimizi bozmasın.

Ara

MEB Ölçme ve Değerlendirme Hizmetleri Veri Analizi İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Ramazan Hoşgeldi Okulumuzu Ziyareti

Ara

Okulumuz ögrencilerinde  Afet  farkındalığı oluşturmak için tüm siniflarda Afet farkındalığı eğitim sunumları yapilmistir.Emegi geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Huzurevi Ziyareti

Ara

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime sahip çıkıyorum projesi kapsamında  Kasım ayına ait özdenetim ve sorumluluk değerlerinin öğrencilere benimsetilmesi için gerekli çalışmalar yapılmıştır.Emeği gecen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce hazırlanan Sivas  İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan Genç nida Kur'an-ı Kerimi güzel okuma ve Hafızlık yarışmasında okulumuz öğrencilerinden 7. sınıf öğrencisi  Sena KAYHAN HAFIZLIK Kategorisinde il 1. olmuştur.11. sınıf öğrencilerinden Beyza ELDEMİR ise yine hafızlık kategorisinde il 3. olmuştur.Öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmnlerimize teşşekür ederiz.

Kas

Ulu önderimiz Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. Yılında Sevgi Saygı ve Özlemle anıyoruz.

Ekm

29 EKİM 2023 Cumhuriyet Bayramının 100. yılı okulumuzda büyük bir çoşkuyla kutlandı. Öğrencilerimize cumhuriyet ruhunu aşılamak için Büyük emek harcayan Beden Eğitimi öğretmenimiz Ercan Aksüte emeklerinden dolayı teşekür ederiz.Ayrıca Cumhuriyet Bayramının 100. yılı sebebiyle ilçemizde düzenlenen 100 metre Kızlar atletizm yarışında ilçe 1. olan ve ödülünü ilçe kaymakamımız Altay KARADAĞ'IN elinden alan öğrecimiz Rukiye EKİCİye teşekkür ediyoruz.