SİVAS / YILDIZELİ - Yıldızeli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan 11 ayın sultanı ya Şehr-i Ramazan Hoşgeldin.

Mrt

12 Mart İstiklal marşının kabülünün 103. yıl dönümü okulumuzda çoşkuyla kutlandı. Programa İlçe Kaymakamımız Altay KARADAĞ Yıldızeli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Sabit Karakaş İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erdal KARADAĞ Ve Kurum  amirleri katıldı.Programda istiklal marşını ezberden güzel okuma yarışmasında dereceye giren ilk 3 öğrenciye ödülleri takdim edildi.Yarışmada 2. olan okulumuz Öğrencisi Hayrunnisa Alim 'e ve yarışmaya katılan bütün öğrencilere teşekkür ederiz.

Mrt

Eğitimde Tek Yürek projesi kapsamında deprem farkındalık çalışmaları planlanmıştır.Kardeş okulumuz Şehit Halit Gülser AİHL ile eş zamanlı olarak deprem farkındalığı broşürleri okul öğrencileri ile paylaşılmıştır.

Şbt

3mart 2024 tarihinde yapılacak olan Msü sinavi hakkında öğrencilere bilgilendirme çalışması yapılmistir.

Şbt

11. sınıflara yönelik Hedef YKS bilgilendirme çalışması yapıldı.

Şbt

Sınıf Rehber Öğretmeni Halime SALMAN ile okul rehber Öğretmeni Gizem AKTAŞ tarafından 12. sınıflara yönelik gerçekleştirilen deneme sınavlrının analizleriyle ilgili velilere bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Şbt

Din öğretiminden sorumlu Şube Müdürü Bekir DAL Başkanlığında  İl rehberlik koordinatörü Aslan KAPTAN ve İmamhatip okullarında görev yapan HEDEF  YKS koordinatörleriyle il bazlı HEDEF YKS zümre kurulu toplantısı sivas merlkez İhramcızade AİHL sinde gerçekleştirildi.

Şbt

Okul rehber öğretmenimiz Gizem Aktaş tarafindan  hedef yks kapsaminda 12. sınıflara yönelik  etkili ders çalışma yöntemleri  ve etkili motolivasyon konularında bilgilendirme semineri yapıldı

Şbt

Okulumuzda Kariyer günleri kapsamında Sivas Cumhuriyet üniversitesi Yıldızeli Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Ömer Nabi Baykal öğrencilerimizle buluştu.Öğrencilerimize Mesleği ile ilgili tanıtım yapan ve Öğrencilerimizn sorularını cevaplayan Sayın hocamız Ömer Nabi Baykal'a Kurumumuz ve Öğrencilerimiz adına çok teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz pansiyon ögrencileri Miraç kandili Dolayısıyla tatbikat camimizde Nurettin Taşpınar hocamızın Sohbet ve Dua programına katıldı.Programda Miraç kandili dolayisiyla hem ülkemize hemde 6 şubat depreminde vefat eden vatandaşlarimiza dualar edildi.

Şbt

Okul Müdürümüz Ziya Kaya Baskanlığında 2023-2024 II.Dönem Başı Şube ögretmenleri Kurul Toplantisi yapildi.I.Dönem değerlendirilmesi yapılarak  II.Dönem yapılacaklar konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu toplantı Okul Müdürü Ziya Kaya'nın  yeni Eğitim Öğretim yılının Akademik başarılarla dolu bir yıl olması temennisiyle son buldu.

Şbt

2023-2024 Eğitim Ögretim yılı II.donemi Tüm Eğitim camiasına ve okulumuza Hayırlı olsun .Şube müdürümüz Bahattin Özdemir ve Okul Müdürümüz Ziya Kaya yeni dönemin ilk gününde okulumuzda Bayrak törenine katıldılar Daha sonra 8. Ve 12. Sınıf öğrencilerini ziyaret ederek yeni dönemin ülkemize ve okulumuza hayırlı olması temennisinde bulundular.

Ock