SİVAS / YILDIZELİ - Yıldızeli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yıldızeli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Fevzi Çakmak Mah. Cumhuriyet Cad. No22 Yıldızeli/Sivas
Vizyon
İnsan kaynakları yönetim anlayışının benimsendiği, herkesin üyesi olmak istediği ve üyesi olmaktan gurur duyduğu, eğitim-öğretim alanında çağdaş uygulamalara önderlik eden, eğitim-öğretim alanındaki yenilik ve gelişmeleri takip eden, sadece kurum içinde değil çevresinde de eğitim ve rehberlik çalışmaları yürüten, her yönüyle örnek saygın ve güvenilir bir kurum, din öğretimi alanında saygın bir okul olmak. Takım çalışması anlayışıyla, hizmet verdiklerimizi mutlu ve tatmin edebilecek, her alanda yetiştirdiği başarılı bireyler dolayısı ile küresel kimlik kazandıracak bir kurum kültürü oluşturmaktır.
Misyon
Yıldızeli Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak hem mesleğe hem de yükseköğretime hazırlayıcı programlar uygulayarak, İmam-Hatiplik ve Kuran Kursu Öğreticiliği gibi dini hizmetleri yapmak üzere en az lise seviyesinde, laik eğitim ve öğretim sistemi içerisinde; bilgili, kendi değerlerimizle birlikte evrensel değerleri yaşam tarzı haline getirebilen, hoşgörülü, İslamı akıl ve gönül unsurlarını birleştirerek yaşayabilen, insana ve farklı görüşlere saygılı, ahlaka ve kültürüne sahip çıkabilen genel ve mesleki öğrenim görmüş Din Görevlisi yetiştirmektir.
Başarılar
OKULUMUZ YILDIZELİ İLÇESİNİ KATILMIŞ OLDUĞU BÜTÜN BİLİMSEL, KÜLTÜREL, SOSYAL YARIŞMA VE ETKİNLİKLERDE BAŞARIYLA TEMSİL ETMEKTEDİR.
Yatakhane Koğuşu :20
08.30 - 15.40
İNGİLİZCE YABANCI DİL OLARAK OKUTULMADIKTADIR.
Sivas-Ankara karayolu üzerindedir.
Servis Bilgisi
OKULUMUZ TAŞIMA MERKEZİDİR. İLÇE MERKEZİNDE OLMASINDAN DOLAYI ULAŞIM SIKINTISI YOKTUR.
Yıldızeli İlçe Merkezindedir.
İlçe merkezindedir. İl Merkezine 40 km uzaklıktadır.
9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 12.Sınıf 70 156 9 11
Taban-Tavan Puan Bilgileri
TEOG YERLEŞTİRME PUANI 106
Okulun Sınav Başarı Durumu